Ginko

Ginko antas å være født i 2017. Han gikk lenge i området og ble matet. En dag dukket han opp og var da full av åpne sår. Han så ut som han hadde gått gjennom en skurtresker, og vi fryktet et øyeblikk at han hadde vært utsatt for dyremishandling. Det viste seg heldigvis at det bare var allergi, vi vet ikke mot hva, men etter en stund med kortison og allergifôr, forsvant sårene. Nå har han spist normalt fôr i mange måneder og ikke fått noen nye sår. Derfor anser vi han som friskmeldt og det er liten sannsynlighet for at dette kommer tilbake.

Fosterhjemmet om Ginko:
Han er en sosial katt som liker å være sammen med familien. Da ligger han gjerne og slapper av og følger med på en stol rett ved siden av der vi er. Hvis noen leker med han, blir han veldig glad. En enkel hyssing er favoritten, da kan han holde på lenge før han blir lei.

Han kommer som regel bare opp på fanget når man er alene med han, og han er selskapssyk. Men man kan gjerne kose med han der han er, enten på gulvet eller i favorittstolen sin. Hvis det blir for mye sier han fra med forsiktig biting eller kloring. Om natten vil han gjerne sove i fotenden av senga hvis han får lov, eller på gulvet rett ved senga. Han er høflig og maser ikke hvis han ikke får lov til å komme inn, men bare skraper lett på døren.

Stort sett er Ginko veldig stille. Han kommuniserer med å purre og humre litt. Hvis han mjauer er det noe på ferde – enten har noen lukket døra til kattedo-rommet, eller så er det natt og han vil ha selskap.

Ginko har gode manerer. Han tigger aldri etter mat og han går på kassen sin slik han skal. Aller helst vil han ha selskap når han skal gå på do eller spise, så det virker som om han avpasser dette etter familiens baderoms- og kjøkkenrutiner. Når vi står opp om morgenen og tar morgensteller, vil han også være med på badet.

Han liker at det skjer ting i huset og at det kommer nye mennesker på besøk. Da hilser han gjerne på dem. Når vi går rundt i huset følger han med og går «fot» så mye som mulig. Han ligger ved føttene våre når vi lager mat, ser på tv og spiser.

Vi tror Ginko kan passe fint i mange forskjellige hjem. Han er veldig laidback, en avslappet og fin katt som vil gi mye glede og selskap for både voksne og litt større barn. Når han er utendørs er han veldig var for biler og støy, så et litt rolig uteområde hadde nok vært best for han.

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi Ginko sitt for-alltid-hjem, ta kontakt med oss på katt@dooa.no.

Personvern og cookies