Frøya

Frøya er født i mai 2020. Hun er sosial, trygg, snill og noen ganger sta. Hun er veldig energisk, nysgjerrig og eventyrlysten. Hun lukter og utforsker alt og alle rom. Når hun er kjent med ett rom, er hun klar for å utforske neste, og forsøker flere ganger å løpe ut av huset når du skal ut.

Det er lurt å legge merke til henne når kjøkkenovn brukes eller vaskemaskin åpnes da hun kan være uredd. Hun er veldig glad i å klatre og er lett å underholde. Hun kan leke med alt, alt fra sokk, til
papp, poser og baller. Hun er mest glad i lekemus og leketøy med fjær, spesielt fiskestang med fjær. Hun har en tendens å leke intensiv med lekene sine, men er veldig forsiktig når hun leker med deg og hånden din. Hun har mye energi og har kan plutselig løpe rundt i huset. Det er derfor behov for daglig aktivitet for få ut energien hennes.

Når hun er komfortabel er hun veldig kosete og kan vekke deg midt på natta for å kose. Til tider vil hun sove på sengen ved siden av deg eller ved beinet ditt. Det er sjeldent at hun ligger i fanget for kos, men lar seg løftes og bæres. Hun liker å holde deg med selskap uansett hva du driver med.

Hun er glad i varme. Om sommeren finner du henne ligge på gulvet der sola skinner gjennom
vindu. På høsten ligger hun på vinduskarm ved varmeovn. Hun er intelligent. Når hun føler seg dårlig og skal kaste opp har hun klart å gå til kattedoen for å gjøre det. Hun skjønner fort hva hun ikke får lov å gjøre, men gjør det likevel for å få oppmerksomhet. Hun har lært å sitte for å få mat.

Hun er ikke av den pratsomme typen, men kan lage smålyd ved mat og når hun kommer til deg for oppmerksomhet. Hun har ikke et spesielt forhold til mat.

Hun har lite erfaring med hunder, men er i defensiv stilling når hun ser hunder utenfor vinduet. Hun har lite erfaring med bilkjøring, men er ikke redd å være i eget bur. Hun er flink og ikke klorer på møbler.

Hun har ingen erfaring med småbarn, men vi har tro på at det skal gå bra så lenge barnet ikke respekterer henne. Hun sier i fra hvis det blir for mye. Hun er stort sett en livlig katt som passer til en tålmodig familie.

Frøya må ha gode og trygge utemuligheter da hun er så aktiv, hun passer ikke som innekatt

Hun er chippet, kastrert og vaksinert.
Ta kontakt på e-post katt@dooa.no – Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1000,-.

Sist endret: 17.12.2020

Personvern og cookies