Frøya og Odin

Hei! Våre navn er Frøya og Odin. Jeg, Frøya, er hvit med en liten grå flekk midt på hodet og har ett blått og ett brunt øye. Broren min, Odin, er helt svart. Vi er to puser som er fryktelig nysgjerrige og som har mye energi. Odin er litt tøffere enn meg når det kommer til nye ting og å stole på mennesker. Når menneskene vi bor hos står opp om morgenen så blir vi så glade at vi løper bort til de og gnur oss opp etter bena deres. Vi følger etter de der de er om de går på badet, kjøkkenet eller på soverommet. Går de på kontoret for å jobbe vil vi gjerne sitte i vinduskarmen å følge med på hva de gjør. Så vi er ganske så sosiale av oss. Vi er veldig glad i mat og kommer løpende med en gang vi hører matkoppen eller at menneskene roper på oss. Vi har akkurat begynt å sette pris på kos, men det må fortsatt kun skje når vi ønsker det. Vi ligger gjerne ved siden av i sofa og seng, men vi liker ikke så godt å bli løftet på. Hvis noen løfter oss så spreller vi til de slipper oss ned, så kan vi heller gnu oss mot bena deres i stedet. Vi elsker å leke! Vi er ganske så flinke til å underholde oss selv men blir kjempeglade når menneskene vil leke med oss.

Her vi bor nå så legger menneskene seg ned på gulvet og leker mye med oss hver dag. Vi får også lov til å være i sofa og seng og det liker vi veldig godt. Vi har lært oss at det ikke er lov å klore på møbler, så vi har fått ett klorestativ som vi bruker mye siden vi ikke får kvesset klørne våre i trær ute. Vi er forøvrig utrolig nysgjerrig på det som skjer utenfor vinduet, så vi bruker mye tid i vinduskarmen for å se på det som finnes der ute.

Jeg og Odin ønsker å finne et permanent hjem hvor vi kan bo sammen, for det er det tryggeste for oss. Vi ønsker oss også ett hjem der det ikke bor andre dyr eller er små barn. Vi er vandt med å ha det ganske så stille og rolig rundt oss og det liker vi. Blir det mange mennesker og mye lyd og støy så blir vi redde og gjemmer oss. Støvsugeren er vi kjemperedd, så vi blir glad om vi kan få gjemme oss på ett annet rom når dere mennesker må bråke med denne tingen.

Vi kommer fra en koloni og ble født ute i mai. Vi bodde ute til vi var to måneder, da vi ble fanget sammen med mamma i en sånn fangstkasse og tatt med til Dyrebeskyttelsen. Vi bærer så klart preg av å ikke hatt kontakt med mennesker den første levetiden, men fosterhjemmet har gjort en fantastisk jobb og gjort oss veldig trygge på de. Vi ønsker oss et hjem som forstår at vi trenger ekstra omsorg og vil fortsette den gode jobben med å få oss til å bli enda tryggere. Vi har potensiale!

Vil du vite mer om oss kan du sende en e-post til katt@dooa.no!

Personvern og cookies