Fia og Freddie

Hei og hopp! Vi heter Freddie og Fia og vi er i underkant av 1 år gamle!

Vi er et søtt radarpar som ser etter vår for-alltid-familie i et trygt og godt hjem, gjerne med barn.

Freddie (hvit med sorte markeringer rundt øynene) er en energisk liten nysgjerrigper som mener at alt skal utforskes. Fia (sort) er ikke alltid helt enig, men utforsker gjerne om Freddie gjør det først.

Jeg (Freddie), er en nysgjerrig kar som elsker doruller med godis og å utforske rundt omkring. Jeg er glad i kos, men på mine egne premisser siden det er så mye spennende å utforske.

Når du kommer hjem, så er jeg din følgesvenn. Selv om jeg er ganske nysgjerrig, så er jeg fortsatt litt redd for støvsugeren, da ligger jeg trygt og godt under sofaen til kysten er klar.

Min søster Fia derimot, er ikke redd for støvsugeren. Hun kan gjerne holde seg gjerne i nærheten av den. Utenom det, så er hun litt forsiktig av seg og hun følger ofte med på hva jeg gjør først.

Hun er en bedagelig kanin, som ikke skjønner hvorfor jeg skal snuse rundt hele tiden når man bare kan ligge på teppet og slappe av og rulle litt på ryggen.

Jeg (Fia) foretrekker å ta meg god tid til å spise maten min, i motsetning til min bror som alltid har så dårlig tid.

Når det kommer til utforskning, så liker jeg best steder som er litt bortgjemt. Vi er renslige og flinke til å bruke doen vår.

Fia og Freddie er begge kastrert, ID-merket med chip og klare for omplassering. Omplasseringsgebyret er på kr 600,- per kanin.

Ønsker du å gi dette radarparet er nytt hjem? Send en mail til smadyr@dooa.no

Personvern og cookies