Fanny

Hei mitt navn er Fanny og antas å være født i starten av 2020. Jeg er en veldig kosete, leken og sosial pusefrøken som passer inn hos de fleste familier!

Jeg synes at små barn kan være litt intense, men i verste fall så går jeg bare til et annet rom. Hunder har jeg ikke hatt kontakt med hos nåværende familie. Bur og kjøring i bil går helt greit.

Fosterforeldrene mine er så glad i meg og vil helst beholde meg for seg selv, men uten tilgang til gunstige uteområder så ser de seg nødt til la meg gå videre da jeg i det siste har vist tegn til å ville ut.

Mitt drømmehjem er hos en snill og kjærlig familie som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter hvor jeg kan få løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt nær hjemmet.

Jeg liker å kose, leke og utforske. Jeg er nysgjerrig og forholdsvis uredd i møte med nye omgivelser og mennesker. Når fosterforeldrene mine kommer hjem så står jeg ved døren for å ta dem imot. Jeg følger ofte etter dem, men liker også å trekke meg tilbake og sove.

Jeg er mest mottagelig for kos når jeg ligger og slapper av. Du kan til og med få kose meg på magen. Det hender at jeg kosebiter, men jeg forsøker bestandig å være forsiktig. Jeg godtar at du løfter og bærer meg en kort stund.

Jeg sover ikke i sengen, men vil gjerne ha tilgang til soverommet på natten slik at jeg ikke blir ensom.

Jeg godtar at døren til soverommet lukkes etter at jeg har blitt vant til mine nye omgivelser. Når det kommer til lek så er jeg veldig glad i tøymusen min som er fylt med kattemynte. De jeg bor hos nå bruker også å svinge rundt med et gammelt skjerf som jeg elsker å hoppe etter for å bite og klore i det.

Har du trygge og gode utemuligheter og tror du kan gi Fanny et godt hjem, ta kontakt på katt@dooa.no Fanny er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Her kan du se flere katter som trenger hjem: https://dooa.no/omplassering/katt/

Personvern og cookies