Fabina

Fabina er ei veldig sosial, kosete og leken jente. Hun kommer løpende og møter deg i døren når du kommer hjem, eller når det kommer gjester. Fabina liker å følge etter deg for å følge med på hva du driver med og for å få litt oppmerksomhet. Om hun ikke får nok oppmerksomhet sier hun i fra med et lite mjau, eller hopper forsiktig opp på beinet dit for å fortelle at hun er der. På natten liker hun å sove med deg i fotenden av senga, og når du våkner på morgenen ligger hun klar og kommer for å si god morgen og gi litt kos. Hun er nok ikke så vant til å bli løftet på, men hun har begynt å venne seg til det. Av og til liker hun også å ligge på fanget for å få kos, men helst ved siden av deg i sofaen.

Fabina er veloppdragen og en hyggelig pus. Hun er veldig aktiv og elsker å leke, og om du ikke har tid til å leke med henne klarer hun alltid å finne noe å leke med eller underholde seg med. Støvsugeren er litt skummel, men ellers er hun ei tøff jente, og nøler ikke med å hilse på fremmede.

Har du gode og trygge utemuligheter og kunne tenke deg å gi Fabina sitt for-allid-hjem, ta kontakt med oss på katt@dooa.no

Personvern og cookies