Evita

Hei! Mitt navn er Evita, og lyder ofte navnet «Gråpus». Jeg er født i 2012, så jeg er en voksen dame, men langt fra gammel. Helsesjekk er tatt og alt er tipp topp! Jeg ønsker meg et kjærlig og rolig hjem, enten hos en barnefamilie eller de uten barn, bare de er rolige og gir meg masse kos så er jeg fornøyd. Jeg er veldig glad i å være ute, så drømmehjemmet mitt er i et hus med hage på et trygt sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt.

Jeg elsker kos og gir også mye kos tilbake (slikker deg på hånden)! Helst vil jeg være i nærheten av deg og ligge inntil deg på sofaen – til og med i fanget noen ganger. Når det er tid for leggetid, som jeg har full kontroll på, blir jeg gjerne med og legger meg i fotenden på sengen. Kanskje ved hodeputen, men jeg kan også trives med å sove andre steder.

I tillegg til å være kosete, er jeg sosial ellers. Om jeg har vært hjemme alene venter jeg gjerne på deg ved døren, eller kommer løpende når du kommer inn døren for å si hei. Gjester vil jeg også gjerne hilse på og kose med! Jeg er veldig glad i å leke og er ikke spesielt redd, men jeg holder meg unna støvsugeren.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheten. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no.

Personvern og cookies