Emma

Hei, mitt navn er Emma og 7 år. Eieren min måtte flytte til sykehjem, og der fikk jeg dessverre ikke lov til å være med.

Jeg er en veldig rolig, trygg og avslappet katt – der energinivået tilsvarer dette. Jeg er veldig glad i å bli kost med, noen ganger litt mindre populært med magekos. Men ligger mer enn gjerne på fanget og koser. Jeg er veldig glad i nærkontakt, og ligger gjerne på fanget eller vedsiden av bena dine. Jeg er glad i å sove i sengen om natten, men forstyrrer aldri nattesøvnen. Er jeg i skikkelig «lekemodus» løper jeg heller ut til stuen for å jakte hybelkaniner, enn å leke inne på soverommet. Jeg er ikke så glad i støvsugeren, den bråker fælt, også spiser den opp hybelkaninene… Tryggeste stedet da er under sengen, her kan jeg også redde noen hybelkaniner.

Jeg er også veldig leken, men er forsiktig og verken klør eller biter under leking.

Er ikke så glad i bli båret rundt, foretrekker helst mine poter plantet godt på bakken.

Jeg setter stor pris på en klorematte jeg kan kvess klørne mine på, møblene rører jeg ikke.

Oppfører meg eksemplarisk når mennesker spiser, tigger sjelden, bare når det er noe ekstra godt de spiser. Men om jeg får beskjed om at jeg ikke skal tigge, så skjønner jeg at det ikke blir noe godis på meg og går og gjør noe annet.

Jeg ønsker meg et kjærlig hjem hos en rolig familie, men enten store barn eller de uten barn, som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter.

Ønsker du å gi Iselin et for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Iselin er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1000,-

Hun er på Hjelpesenteret i påvente av nytt hjem

Personvern og cookies