Effie

Effi er en sosial, hengiven og veldig kosete katt. Effi ønsker seg et trygt og godt hjem hos noen rolig mennesker som har flotte utemuligheter uten altfor mye bråk og støy.
Effi er ca 4 år.

Fosterhjemmet om Effi: Effi er den perfekte venn! Vi har vært forsterforeldre for Effi siden oktober 2013, og har storkost oss sammen 🙂  Da vi først tok imot Effi var hun en ganske forsiktig og skvetten katt, men det tok ikke mange dagene før hun åpnet seg opp og viste frem sine svært så sosiale og sjarmerende sider! Når vi kommer  hjem fra jobb, kommer Effi nå springende for å ta imot oss, alltid klar for litt kos og lek.

Effi er både sosial og kjælen og liker å sitte i nærheten av sine mennesker, på sofaen eller hvor som helst. Hun trives best i trygge omgivelser, og de som er så heldige å adoptere henne vil få en trofast følgesvenn for livet!

 

Siden hun ikke er komfortabel med tilværelsen på Hjelpesenteret, er hun i et av våre fosterhjem. For mer informasjon og avtale om besøk for hilse på katten kan du ta kontakt med oss på tlf 23134545 (man-lør 10-18) eller send oss en mail påpost@dooa.no

Personvern og cookies