Dino

Hei! Dino heter jeg, og jeg er en trygg, sosial, kosete og leken katt på ca 5 år med masse kjærlighet og tålmodighet. Jeg passer inn hos de fleste familier, også små barn. Jeg har ikke hatt problemer med å innpasse meg livet på Hjelpesenteret med flere andre katter, så jeg passer nok også fint til en familie som har katt fra før, hunder har jeg ikke møtt, men jeg er trygg og selvsikker og lar meg ikke skremme så lett, så tror jeg også vil komme overens med en snill hund også.

Jeg er veldig glad i oppmerksomhet og kos, som katter flest så liker jeg best om jeg kan få bestemme hvor mye og når jeg koses med, men oppsøker ofte menneskene for å få kos. Jeg er også glad i barn, om de koser for mye eller blir for masete går jeg bare vekk, bruker aldri klør eller biter.

Jeg har masse energi, og elsker å leke! Jeg har et bra jaktinstinkt, så er det mye mus der du bor, så vil jeg sørge for å holde bestanden nede. Alt utenfor vinduet er veldig interessant, og jeg lengter nå veldig etter et hjem der jeg har utemuligheter.

Må innrømme jeg er veldig glad i menneskemat, om jeg ikke får og du sitter lagelig til, så gir jeg et lite dask, uten klør, for å si i fra at jeg mener maten er min. Men om jeg ikke får da heller, så gir jeg opp og tar til takke med min egen mat jeg har i skålen min.

Jeg gikk lenge hjemløs før jeg kom til Dyrebeskyttelsen, pelsen lugget og jeg hadde ekle dyr som satt fast i huden. Jeg var innom flere gårder, på en av gården satte menneskene opp felle, men den hadde jeg ingen planer å gå inn i, så når det ikke var så mye mus igjen på gården vandret jeg videre til neste gård. Her var det en snill dame som ga meg mat, etter hvert når jeg skjønte hun bare var snill, så turte jeg å gå inn. Men ups! Da lukket døren bak meg. Noen kom å puttet meg inn i en boks med gitter og jeg fikk meg en kjøretur til Oslo. Ikke før jeg visste ordet av det, så var jeg nesten naken og kronjuvelene mine var stjålet. Pelsbuksene mine har nå snart vokst ut, og jeg har innsett at kronjuvelene er tapt for alltid.

Her på Hjelpesenteret er det litt kjedelig, ingen mus i sikte, så jeg er veldig klar for å få meg et hjem og få lov til å være ute og jakte. Håper noen vil adoptere meg før sommeren er over.

Har du trygge og gode utemuligheter og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Jeg har kastrert, chippet og fått vaksiner. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-

Personvern og cookies