Diego og Dino

Hei! Vi er brødrene Diego og Dino! Vi ble født i mars 2020 og har bodd sammen til nå. Vi kan også gjerne adopteres sammen! Dino liker ikke å være alene og vil gjerne ha selskap på dagtid om dere er borte da. Og da kan jo jeg, Diego, være sammen med han! Vi ønsker oss en familie med store barn eller uten barn (for Dinos del, så kan de også være mindre barn, men ikke for Diego). Høres dette ut som dere og har dere et hus med hage et sted vi ikke står i fare for å bli påkjørt?

Jeg, Diego, er av den sjenerte typen som bruker litt tid til å bli kjent med deg. Jeg liker å ligge i sofaen ved siden av deg, men er ikke kjempeklengete. Kos et par ganger om dagen synes jeg er passelig og topp. Om natta er jeg ganske aktiv (jeg er en ganske leken gutt), så jeg har ikke behov for å sove i sengen din. Å sparke ball og jakte på leketøymus da er kjempegøy!

Dino er mye mer kosete enn meg, Diego. Han liker til og med å bli kost med på magen og overalt! Han er ganske pratsom også, og i motsetning til meg, så liker han å sove med deg i sengen om han får lov. Han leker av og til, men jeg er den lekne av oss to. Dino er derimot en liten matmons og prater gjerne til deg for å si ifra om det mangler på mat!

Høres vi ut som to søte brødre du kunne tenke deg å bli kjent med? Har du gode utemuligheter for oss? Skriv til oss på katt@dooa.no. Vi er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret per katt er 1200,-

Sist endret 21.04.2021

Personvern og cookies