Diana

Hei, jeg heter Diana og er født i 2017. Jeg er en veldig kosete, leken, pratsom og sosial katt som liker være sammen med menneskene mine.

Jeg ser etter mitt for-alltid-hjem hos en familie med ikke altfor små barn, eller en uten barn. Mitt drømmehjem er hos noen som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter hvor jeg ikke står i stor fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt.

Da jeg ble tatt inn av Dyrebeskyttelsen Norge hadde jeg tre små kattunger, de er store nå og klarer seg selv. Så nå har jeg endelig barnefri og er kjempeklar for å få nytt for-alltid-hjem!

Jeg elsker å bli klødd rundt ørene og nederst på ryggen men du får ikke lov til å kose magen min! Om natten liker jeg å sove på soverommet sammen med deg. Vi kan godt dra på biltur sammen. Jeg gleder meg til å bli kjent i nabolaget mitt hvor det selvfølgelig er trygt for en katt å være.

Diana er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- Har du gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Diana, ta kontakt på katt@dooa.no

Trykk her for å se flere katter

Personvern og cookies