Dennis

Titt-tei, her kommer jeg 😉 Dennis heter jeg. Jeg ble født sommeren 2019. Jeg liker å leke og er en aktiv kar. Når jeg flytter til mitt for-alltid-hjem håper jeg å bo med en familie som har lyst til å leke med meg, jeg er god på å gjemme meg, gjerne under dynen – der lager jeg tuneller og huler. Det er lett å finne meg for jeg lager godlyder, jeg koser meg sånn. Jeg tror at litt større barn kan være kjekke lekekamerater. Jeg er svært nysgjerrig på hundene jeg ser utenfor, men om jeg kan bo med en vet jeg ikke.

Jeg liker som sagt å leke, siden jeg er stor og sterk kan jeg leke litt voldsomt, men jeg bruker verken klør eller tenner! Jeg liker å klatre, for det er jeg god til. Å jakte på «slanger» er morsommere enn å løpe etter «mus».
Menneskene mine må gjerne kose med meg, særlig hvis du treffer rett sted på haleroten, jeg kan snu meg rundt på ryggen og da vil jeg at du klør meg på brystet, magen er jeg litt var for. Jeg ligger helst ved siden av deg når vi koser, men ingen regel uten unntak; noen ganger hopper jeg opp i fanget ditt for litt ekstra god kos. Kveldskos er en hyggelig rutine, syns jeg. Jeg liker ikke så godt å bli løftet og båret, men det går bra, jeg gir bare beskjed når jeg syns du har holdt meg lenge nok. Jeg liker verken bur eller bil, men må jeg, så må jeg. Du må kanskje smøre meg med litt snop for å få meg inn i buret, bare rett og rimelig det, når du ber meg gjøre noe jeg ikke liker.

Jeg liker ikke støvsugeren, da går jeg min vei men er raskt tilbake når den er satt bort. Jeg bruker ikke klorestativet, jeg bruker dessverre møblene. Vi kan sikkert finne en løsning som fungerer når jeg kommer hjem, kattemynte kan kanskje lære meg å bruke klorestativ eller klorestolpe. Jeg får jo komme ut etter hvert så da kan jeg kvesse klørne ute. Jeg gleder meg til å komme ut, nå skraper jeg på vinduet og klager over at jeg på feil side. Jeg kan synes at gjester kan være skumle, da jeg legger meg under sengen og lurer – så skjønner jeg at de ikke er skumle likevel og kommer for å være med i laget.

Jeg sover gjerne med deg i sengen, av og til sovner vi sammen, men som regel kommer jeg opp i sengen din i løpet av natten, da legger jeg meg ved fotenden. Soveromsdøren bør være åpen om natten ellers klorer jeg på den og vekker deg for å komme inn til deg.
Dennis er en sosial og vennlig katt; han hilser på oss når vi kommer hjem og kan også fotfølge oss innimellom. Dennis er kastrert, chippet og vaksinert. Dennis ser etter et hjem med gode utemuligheter.
Tror du at Dennis er katten for deg og at du kan gi ham det livet han fortjener, ta kontakt på katt@dooa.no
Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1000,-.

Personvern og cookies