Debbie

Søte pusejenta Debbie er en ordentlig menneskevenn! 👶🧒👦🧓👴

Hun er født 25. juni i år og nå går dagene hennes i kos, lek, avslapning og litt mer kos. Når hun sover velger hun helst å gjøre det i et område rundt deg, gjerne rett ved siden av. Derfor har ingen noen gang måtte lete etter Debbie!

Når det er på tide med en blund, så vil hun helst sove litt på magen din. Da kommer hun og legger seg flatt oppå deg. Eller i armkroken. Eller oppå bena dine. Hun liker også å vaske deg. Koser du med henne, så maler hun til hun sovner. Det finnes ingen steder Debbie ikke liker å bli kost med! 😻

Når hun ikke koser med deg eller sover, så er det beste hun vet å utforske inni små hulrom og sprekker, leke med små lekemus eller lekestang. Sistnevnte er hun helt konge på. Hun hopper gjerne en meter opp i luften for å fange den lille bamsen på stangen! 🐭🐻

Selv om Debbie er en trygg og rolig katt, så er det tre ting hun ikke liker: støvsuger, bur og kjøreturer. På de to sistnevnte kan de bli noe mjauing. Ellers er hun stille bortsett fra noen ganger om morgenen hvis du er et sted hun ikke slipper inn. Da savner Debbie menneskene sine. Hun klorer ikke på møbler ei heller klorestativ (et kloreteppe hadde hun kanskje likt?) og tar et vennlig og bestemt «nei» hvis hun prøver seg på noe du ikke ønsker.

Debbie vil trives som utekatt, men kan nok også leve et bedagelig liv som innekatt i en stor leilighet eller et hus 🏡 Debbie går fint med andre rolige katter eller hunder – og også med alle typer små og store mennesker i alderen 0-105 år.

Ta kontakt med oss på katt@dooa.no om du har lyst til å ha Debbie på magen din hver kveld 😍

Debbie er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1000,-.

Sist endret: 19.11.2020

Personvern og cookies