Danny

Danny er en unik fyr. Trygg, harmonisk, sosial, sulten, kosete og pratsom. Han er veldig glad i kroppskontakt, og kan ligge i timevis oppå deg. Han synes det er helt fint å bli båret rundt, og gir deg gjerne en varm omfavnelse med labbene, og en klem kinn mot kinn i prosessen. Han er veldig pratsom, og både mjauer og maler når han har noe å fortelle.

I fosterhjemmet har han ikke vært i kontakt med barn, men da han er en usedvanlig trygg type, ser vi for oss at han ville likt å bo i en familie. Han gidder nemlig ikke flytte seg for støvsugeren, han leer ikke et øre selv om naboen i blokka borer i betong, og legger seg gjerne til å sove midt i en liten fest. Han hverken biter eller klorer når man koser med ham. Riktignok var han ganske medtatt da han kom til fosterhjemmet, så han har nok ikke fått vist seg så godt frem ennå – men det er mye som tyder på at han kommer til å bli ganske leken nå som energireservene er fylt opp igjen.

Han tåler godt å være alene på dagtid, men synes nok det er litt kjedelig å være alene for lenge av gangen. Da sier han litt strengt i fra, og vil gjerne sitte på skulderen resten av dagen (selv om det er skikkelig upraktisk og litt ubehagelig for alle involverte parter). Han er et skikkelig matvrak, og bør fôres med forsiktighet. Han har gitt opp å tigge, men følger godt med på om noen snur ryggen mot maten, og gir ham anledning til stjele noe snadder.

Vil du hilse på Danny?
Ta kontakt på tlf.: 23 13 45 45
(man-lør kl. 10-18), eller post@dooa.no.

Personvern og cookies