Cyra

Jeg er en liten kattefrøken med stor personlighet. Har mye energi, er nysgjerrig og uredd. Elsker å leke «fetch», mulig jeg var hund i mitt forrige liv… Synes det er kjempe gøy å løpe og hente leker som blir kastet. Selv om jeg har mye energi og er veldig leken kan jeg også har rolige stunder. Nattesøvnen respekterer jeg, så på natten er jeg veldig rolig, sover for det meste, men er jeg oppe, så lister jeg meg stilt på tå.

Jeg er kjempesosial og elsker å ha mennesker rundt meg. Kommer det besøk hilser jeg de velkommen, alle blir godt tatt i mot. Men jeg er ikke noe glad i andre katter, så derfor har jeg fått lov til å være i fosterhjem i påvente av mitt for-alltid-hjem.

Jeg kan nok virke litt brå for de som ikke er vant til katter, og kan leke-bite litt. Men dette er harmløst og resultat av mye energi og lekelyst. Jeg er bare 10 mnd, så det er nok stor sannsynlighet for at jeg blir litt roligere med alderen, og når jeg er ett år kan jeg få være ute å løpe og jakte og få brukt opp energien min.

Ønsker meg et hjem med trygge og gode utemuligheter. Passer nok inn hos de fleste familier, men jeg er ikke en katt som liker at noen bærer meg, så små barn kan nok være lurt at man ikke har. Ellers har jeg god oppførsel rundt barn.

Håper noen der ute kan gi meg drømmehjemmet mitt. Ønsker du å hilse på meg? Ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies