Cosmos og Choko

Hei der! Vi er brødrene Choko og Cosmos og er ca 3 år. Vårt drømmehjem er hos en rolig familie uten barn, ev. store rolige barn, som bor på et sted med gode og trygge utemuligheter hvor vi kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet vårt. PS! Vi ønsker ikke å bli splittet!

Fremmede mennesker var skumle i starten, men nå har vi skjønt at menneskene vi bor hos nå bare er snille. Nå er vi klare for nytt hjem, et sted hvor vi kan få bli for alltid.

Døren vi hadde brukt hele livet for å komme inn i varmen, der maten stod og der vi fikk fikk kos, åpnet seg plutselig ikke lenger. Vi ventet i lang tid i håp om at den en dag skulle åpnes, dager ble til uker og uker ble til måneder, det ble kaldt og snøen kom. Heldigvis var det en dame som kom forbi og ga oss mat hver dag frem til noen kom å fanget oss.

🐈 Litt om Choko:

Jeg er veldig kosete og ligger gjerne i fanget, helst oppå brystet om du er liggende, kos på magen kommer ann på dagsformen, hvis jeg vil ha magen i fred viser jeg det tydelig ved å dytte vennlig vekk hånden med poten. Er ikke ikke glad i bli løftet og bært, men må jeg så aksepterer jeg det.

Jeg er sosial og nysgjerrig og vil følge med på alt og være der ting skjer. Selv om jeg er forsiktig og litt skvetten er jeg glad i mennesker og prøver å skape tillit for jeg elsker å få oppmerksomhet. Jeg er også veldig leken, å jakte ball er favoritten.

Min fine lange pels har lett for å floke seg, så trenger å bli gredd jevnlig, men det er ikke noe problem, for jeg elsker nemlig å bli gredd!

🐈 Litt om Cosmos:

Jeg er kosete, beste jeg vet er å bli klødd på hodet. Men det å finne roen er litt nytt for meg. Generelt glad i å være i nærheten, men jeg har bare nettopp begynt å ligge litt på fang. Ligger gjerne ved siden av istedenfor. Magen liker jeg å ha få meg selv, så den får ingen røre. Å bli løftet og bært vil helst slippe. Jeg er sosial og liker å være der det skjer, noen ganger synes jeg tilværelsen kan være litt skummel, da legger jeg meg under møbler, men kommer fort frem om jeg får oppmerksomhet.

Jeg er kosete! Jeg vil gjerne bli klødd mye på hodet. Gjerne i sengen. Lar meg ikke bli kost på magen, bli løftet eller bært, men liker å bli børstet på kroppen.

Jeg liker ikke å bli koste på magen, da slår jeg bort hånden, om man da ikke forstår signalet, kan jeg si bestemt i fra, men bruker ikke klør og tenner under lek enda, ihvertfall. 
et blir litt kroppsspråk når jeg tigger med blikket mitt for å få menneskemat. 😸
Jeg har den samme store gleden for mat som Choko og trenger derfor litt styring på når jeg får mat… men blir glad når jeg får det 

En introvert lever i meg. Jeg er glad i å ligger under møbler, men kommer fort frem. Jeg trenger bare å gjemme meg i korte perioder (som når jeg føler å ikke ha kontroll over situasjonen, tror jeg). Gjemmer meg når støvsugeren kommer frem, men ellers går det fint med meg når du må støvsuge.

🐈🐈 Litt om oss to sammen:

Vi spiser gjerne fra samme skål og deler broderlig. Vi trives i hverandres selskap og ligger gjerne i nærheten av hverandre. Følger mye etter hverandre. Prater ofte når vi oppsøker hverandre, da «kurrer» vi. Lekeslåss gjør vi også, og når vi begge er lekne, så vil vi helst leke med akkurat samme leken. 😽😽

Vår lange pels har et behov for å bli gredd jevnlig for å unngå floker, men vi elsker å bli gredd, så det blir bare en hyggelig kosestund.

Vi er begge kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,- per katt. Vi har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan du tilby oss vårt drømmehjem og vil hilse på oss, ta kontakt på katt@dooa.no 🐾🐈

Personvern og cookies