Brianna

Mitt navn er Brianna og jeg er født i august 2019.

Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem hos en rolig kattevant familie, som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter, og hvor jeg ikke trenger å uroe meg for skumle biler og den slags.

Fordi jeg er en rolig og forsiktig dame trenger jeg en rolig familie uten små barn – men andre katter derimot liker jeg godt å leke med, så har du det fra før er det topp. Da kan vi lekeslåss, leke gjemsel og jakte på hverandre!

Jeg ble funnet alene ved en låve da jeg bare var 2 måneder, og menneskene som fant meg prøvde å finne mamma og mine søsken, men det var bare meg alene der. Jeg syntes mennesker var veldig skumle og det tok tid før jeg forstod at de ikke ville meg noe vondt. Jeg er derfor forsiktig (noen ganger kan jeg skvette litt) og synes det er godt å kunne trekke meg tilbake i min lille hule når jeg trenger litt alenetid.

Jeg sover allikevel gjerne i sengen sammen med deg om natten og liker å være i nærheten av familien min. Jeg er nysgjerrig og følger etter deg rundt fra rom til rom for å få med meg det som skjer.

Jeg hopper også rundt overalt og undersøker ting – bare ikke støvsugeren og lyden av dørklokka. Huff, for noe bråkete tull! Da liker jeg det best i hulen min til styret er over.

Jeg har blitt tryggere med tiden når jeg får gjøre ting på mine egne premisser. Når jeg vil ha kos, så tar jeg nå selv initiativ, setter jeg meg ned ved siden av deg og mjauer hei til deg. Da liker jeg godt å bli kost på hodet og under haken.

Jeg er egentlig en sosial og nysgjerrig katt, men som du kanskje skjønner så er jeg fortsatt noe preget av dårlig start på livet.

Har du et rolig hjem (kanskje med andre katter jeg kan leke med?) og trygge utemuligheter? Skriv til meg da vel på katt@dooa.no! :heart:

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1200,-

Personvern og cookies