Bonzo

Hei. Mitt navn er Bonzo og er 6 år. Jeg er en rolig, snill og kjærlig katt, som liker å kose på fanget til matmor og matfar (på mine premisser). Jeg passer inn hos de fleste familier, men er ikke så begeistret for små barn, så er det barn i familien bør det helst være tenåringer. Potene mine ønsker jeg at skal få være på gulvet, og oppsøker jeg gjerne selv.

Selv om jeg er rolig er jeg også veldig leken og har energi, akkurat nå som jeg ikke får være ute, nøyer jeg meg med å se ut av vinduet og drømme om utelivet. Jeg er kjærlig og biter eller klorer ikke mine eiere, selv om jeg en sjelden gang kan finne på å klore litt på sofaen for å få oppmerksomhet, men mesteparten av tiden er jeg flink og bruker det det fine klorestativet som jeg har til disposisjon.

Jeg har ikke noe mot i å bli kost på magen og jeg sover gjerne med mine fosterforeldre hvis jeg føler for det. Jeg kan være litt skvetten når støvsugeren starter, men det skal ikke mer til enn at jeg går unna den, før jeg føler meg trygg igjen. Å bli transportert i bur med bil har jeg ingen problemer med, ihvertfall ikke de korte turene jeg har hatt med mine fosterforeldre.

Det er hyggelig å få besøk av ukjente mennesker, men jeg trenger litt tid før jeg kommer bort for å hilse. Når jeg først har hilst på gjestene, sitter jeg gjerne med dem i sofaen for å få litt kos. Jeg kan til tider være litt rastløs, så jeg ser etter et hjem som kan gi meg gode og trygge utemuligheter.

Hvis jeg blir gitt mye kos og kjærlighet vil jeg så absolutt belønne det med kos og hengivenhet tilbake til mine eiere! Jeg håper at du vil komme å besøke meg hos fosterhjemmet på Sinsen etter å ha lest denne annonsen, jeg venter i spenning!

Da jeg ble funnet var jeg avmagret og full av olje som gjorde at huden klødde så fælt. Nå har jeg lagt på meg og det klør ikke lenger.

Hvordan jeg endte opp som hjemløs aner jeg ikke, jeg hadde et hjem, sammen med en annen katt, men vi ble omplassert til noen som splittet oss og vi begge var plutselig hjemløse, heldigvis ble min venninne også funnet, men langt fra der jeg ble funnet. Jeg har nå vært i fosterhjem sammen med venninnen min, men jeg vil helst ha menneskene for meg selv, så hun vil jeg ikke ha med til mitt nye hjem.

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Jeg er kastrert, id-merket med chip og øretatovering, og jeg har fått vaksiner. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-

Personvern og cookies