Bjørn og Gustav

Hils på de to sjarmerende gutta Bjørn og Gustav!

De ble født i september i 2020, og til tross for at de ble funnet ute er de svært trygge og sosiale. Gutta elsker å utforske sammen. De er aktive og glade småtroll og det viser de til stadighet ved å hoppe og sprette til fostermors store glede. Svært fornøyde kompiser, altså!

Gustav er den hvite og sorte søtnosen med den like herlige Bjørn som er brun. De setter stor pris på godbiter, selskap av deg, stor plass og spennende steder de kan utfolde seg på og tulle litt.

Bjørn er den tøffeste av de to, han kommer først frem på morgenen. Han beveger seg ofte ut på nye områder, mens Gustav er den som er litt avventende men følger gjerne med på alt Bjørn gjør.

Begge oppsøker kos, de danser rundt beina til fostermor når hun går inn på rommet de disponerer. Kaster på hodet og hopper av glede. To utrolig fine kaniner, som også er snille mot hverandre.

Bjørn og Gustav er helsesjekket, kastrert og ID-merket med chip. Vil du høre mer om kameratene? Er du interessert i å adoptere disse herlige kaninene?

Send en e-post til smadyr@dooa.no

Personvern og cookies