Bastian

Hei der, jeg heter Bastian og er en veldig kosete, sosial og leken katt som passer fint til en familie med ikke så altfor små barn eller de uten barn. Jeg er veldig aktiv og liker å være ute, så jeg må bo på sted med gode og trygge utemuligheter.

Jeg ønsker meg et for alltid-hjem uten andre katter. Jeg har blitt beskrevet som en skikkelig kosekatt – det gjelder for mennesker, altså. Andre katter jager jeg – fort og langt og grundig, så du kan ikke ha andre katter enn meg. Hunder tror jeg heller ikke at du trenger, for jeg er mer enn nok kjæledyr for en familie med stor lekelyst og kosekunnskap!

Jeg liker kos, særlig fornøyd blir jeg når du koser meg over neseryggen, magen er absolutt innenfor å kose med. Du kan bære meg hvis du vil, det er bare hyggelig. Når vi leker sammen bruker jeg hverken klør eller tenner. Når du erter meg med tærene dine under dynen gjelder andre regler; byttedyr fanges med alle tilgjengelige midler. Jeg leker alene også, da kaster jeg favorittbamsen min hit og dit og jager etter den i full fart.

Jeg er glad i selskap, nye mennesker skremmer meg ikke. Jeg klorer ikke på møbler, men det hender jeg går på bordene.

Bastian antas å være født i 2017. Han kastrert, chippet og vaksinert.

Bor du på et sted med gode og trygge utemuligheter og du tror dere kan være den rette familien for Bastian, ta kontakt på <katt@dooa.no>.

Sist endret 15.01.2021

Personvern og cookies