Baloo

Hei, mitt navn er Baloo, jeg er en veldig sosial, kosete, nysgjerring og leken fyr på 8 år. Selvom jeg er godt voksen er jeg som en kattunge når det kommer til lek. Jeg passer inn hos de fleste familier, også små. Jeg bør være eneste katten i hjemmet mitt, liker å få all oppmerksomheten selv. Mitt drømmehjem er hos en familie med barn som har hage og bor på et sted med gode og trygge utemuligheter slik at jeg kan få løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt.

Jeg er en skikkelig koseklump, mitt signaturmove er å legge meg på magen din mens du ligger i sengen eller sofaen og stanger hodet mitt kjærlig på nesen din igjen og igjen, dette for å vise hvor glad jeg er i deg. Jeg synes magekos er skikkelig digg, og ligg på et fanget å kose og slappe av elsker jeg, er jeg er i kosehumør, kan jeg krype inn i armkroken din, der kan jeg ligge i timesvis. Jeg synes det er koselig å sitte på armen, så jeg kan fint bære.

Jeg er veldig sosial, og kommer det besøkende så hilser jeg de velkommen og koser med hver og en. Jeg er også veldig leken og elsker å leke med katteleker, hender og føtter på mennesker er ikke av interresse, så de får du ha i fred.

Favorittsteder nå jeg skal slappe av er på små steder, helst så små at jeg nesten ikke passer inn, vasker, kurver, papirposer etc er yndede plasser.

Jeg er litt klumsete, så det hender jeg faller ned av sofaen eller sengen, da blir jeg litt flau, men jeg later som ingenting og går rett og vasker meg og later som om ingenting har skjedd.

Jeg kom inn til Dyrebeskyttelsen som kattunge, så nydelig som jeg er så fikk jeg så klart raskt et nytt hjem, men nå av diverse grunner er jeg tilbake og søker på nytt et for-alltid-hjem.

Har du gode og trygge utemuligheter og ønsker å gi meg mitt for-alltid-hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Jeg er kastrert, id-merket med chip og har fått tatovert et sånt merke som viser at jeg er chippet, også er jeg vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-

Personvern og cookies