Balder

Hei! Mitt navn er Balder, og jeg er født i 2014. Jeg er en veldig trygg, sosial, kosete og leken katt, og jeg ønsker meg et kjærlig hjem hos en familie som ikke har veldig små barn, eller hos de uten barn som har gode og trygge utemuligheter. Drømmehjemmet er et hus med hage på et sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt av hjemmet mitt.

Jeg har vært litt uheldig med hjemmene mine. Mitt første hjem var et godt hjem, jeg ble tatt godt vare på og den fine, lange pelsen ble jevnlig gredd, men de kunne dessverre ikke ha meg lenger og jeg ble omplassert til noen som ikke tok vare på meg. Heldigvis var det noen som bodde ikke så altfor langt unna som sørget for at jeg kom til Dyrebeskyttelsen. Pelsen var hard og tovete, så jeg fikk en skikkelig løveklipp, men nå er nesten alt vokst ut.

Jeg har lang og fluffy pels, men jeg klarer ikke å holde den flokefri selv, så her trenger jeg hjelp. Jeg liker å bli gredd, så det blir bare hyggelig kosestund. Å bli gredd på magen er helt ok, men ikke en favoritt. Det må dog til for å holde meg flokefri. Fordi jeg mangler hale, er det litt mindre å gre enn på en vanlig katt. Halen min ble amputert etter en ulykke jeg var utsatt for en gang for lenge siden.

Jeg er veldig sosial og liker å være der det skjer. Jeg elsker å være med på alt du skulle finne på og blir med i alle rom. Jeg liker å holde deg med selskap og ligger gjerne oppå deg, sover gjerne i sengen sammen med deg om natten.

Jeg er en kosekatt, og jeg både tar imot og gir kos. Jeg elsker å kose med ansiktet ditt, og om kvelden gnir jeg meg helt inntil halsen din. Du kan løfte og bære meg mens vi koser. Å få meg inn i et transportbur er ikke noe problem, og jeg har heller ingen problemer med å være i bil. Heller ikke hos veterinæren blir jeg urolig (veterinærene har blitt overrasket, faktisk). Støvsugeren er derimot et monster, så da gjemmer jeg meg.

Jeg elsker å leke! Liker å hoppe frem og skremme deg, for eksempel. Men, jeg har savnet veldig å være ute. Jeg hadde likt å få bruke energien min utendørs når jeg kommer til mitt nye hjem. Det er kjempegøy å hjelpe til med sengetøy! Jeg elsker å «være med» å skifte sengetøy. Da jakter jeg under lakenet og i sengetøyet.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no.

Personvern og cookies