Baghera

Hei. Mitt navn er Baghera og er 8 år. Jeg kom til Dyrebeskyttelsen da eiere min døde :’(

Jeg er en omgjengelig type som trives veldig godt med mennesker. Å ligge på sofaen og ta livet med ro eller sitte i vinduskarmen og se på livet utenfor liker jeg godt. Mitt drømmehjem er hos en rolig kattevant familie med hus og hage som bor på et sted hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt 🐈 Helst ett hvor jeg er alene-katt. Jeg vet ikke hvordan jeg stiller meg til å dele hus og hjem med barn, jeg har nemlig ikke hilst på sånne så lenge jeg har bodd her hos fosterfamilien min. Kanskje litt store barn kan være kjekke å dele sofaen med?

Når jeg ligger i sofaen og slapper av kan du godt kose med meg, det syns jeg er fint. Jeg pleier å gi beskjed når jeg er ferdig med kos, hvis du ikke hører kan det hende jeg biter deg litt. Å ligge i fanget syns jeg ikke noe om, men å ligge ved siden av deg og se film er helt innenfor!

Når jeg trenger fred og ro har jeg en liten hule som jeg gjemmer meg i. Jeg er ikke fremmed for å leke selv om jeg er voksen, hvis jeg er i rette humøret kan jeg også leke litt for meg selv. Av og til får jeg noe menneskene kaller «en raptus» – da løper jeg huset rundt i full fart! Da kan det hende at jeg klatrer i møblene også.

Jeg legger meg i sengen med deg om kvelden, men sover helst alene, så jeg legger meg til å sove et annet sted etter en stund.

Tror du at du kan være den rette for Bagheera og har gode og trygge utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Bagheera er chippet, vaksinert og kastrert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1000,-.

Sist endret: 19.11.2020

Personvern og cookies