Atum og Girly

Atum (den største) og Girly (den minste) er verdens beste venner. De har bodd sammen i nesten 4 år siden Girly var kattunge, nå er hun 4 år gammel. Atum er 2 år eldre og de er innekatter. Begge er vennlige og sosiale og glad i menneskene sine i tillegg til hverandre. De er ikke så glad i skarpe lyder og små barn så de trenger et relativt rolig hjem, enten hos en familie med store barn eller en uten barn. Til tross for at de ligner på hverandre er de ikke i slekt.

Girly, en liten pøbeljente, hun vet godt hva hun vil. Hun elsker vann, når man fyller vannskålen løper hun rundt det rennende vannet og plasker med potene. Setter man på vannet i springen leker hun med vannet og går rundt kranen.

Ellers er hun meget aktiv pusejente, leker både alene og henger mye på Atum. Atum har ikke alltid vært like glad for dette, men han blir gjerne med på en sving rundt i leiligheten til han ikke gidder mer. Leker og høye klatrestativ har vært mest Girly sin greie, fram og tilbake.

De er begge kosepuser, sover gjerne i senga, helst oppå brystet eller på hver sin side av puten. Girly er veldig glad i Atum, henger mye på han, de leker og koser sammen. Atum blir gjerne med på noen lekerunder med lekene, eller når Girly terger han opp, men ellers er han en sofa gutt. Han pratet mye ellers er han mindre aktiv enn Girly. De trenger å bli børstet daglig og tar man den jobben holder pelsen seg fin og flokefri.

Har du lyst til å hilse på disse to skjønnhetene så ta kontakt på post@dooa.no.

Atum og Girly lekerAtum & Girly snute mot snuteAtum og Girly etter pelsbørsting

Personvern og cookies