Anine

Jeg heter Anine og ønsker meg et hjem.
Jeg bodde hos en snill mann som ble syk og døde, og ettersom det bare var oss to ble jeg hjemløs. Jeg er jo glad for at dyrebeskyttelsen tok seg av meg, men jeg har det ikke godt på Hjelpesenteret. Er bare snill og unngår bråk, men av en eller annen grunn er jeg blitt hakkekyllingen i flokken. Av alle kattene jeg bor sammen med er et bare noen få som overser meg, alle de andre mobber meg.

Jeg er deprimert og holder meg oppunder taket så ingen kan få tak i meg, det er så trist alt sammen. De tobente gjør så godt de kan for meg, og det er særlig en person jeg liker og stoler på, men hun har en allergisk mann så jeg kan ikke bo hos henne. Nå har jeg vært lenge på Hjelpesenteret og de som skal adoptere katt vil ikke ha meg fordi jeg ikke tør komme ned og vise meg frem.

Anine_oppunder_taket011_121

Når de andre kattene blir lokket ut av rommet der jeg er, og døren lukkes, blir jeg en annen katt. Da koser jeg meg og maler høyt, jeg er jo egentlig sosial. Vær så snill og gi meg en sjanse, men du kan ikke ha andre katter for jeg er livredd dem. Jeg er en lite krevende katt og gir mye av meg selv når jeg er trygg.

Ta kontakt på tlf 23134545 eller post@dooa.no så kan du gjøre avtale om å hilse på meg.

AnineIMG_8693 ANINE_2

 

 

Personvern og cookies