Anaki

Hei, jeg heter Anaki! Jeg er ca to år gammel, født i 2019. Jeg er glad i mennesker og liker å prate med dere. Jeg ønsker meg et for-alltid hjem hvor det gjerne kan bo store barn. Jeg gleder meg til å komme utendørs igjen, så gode, trygge uteområder er noe jeg ser frem til å utforske.

Anaki er en veldig sosial og leken katt som passer til en familie med enten litt store barn eller de uten barn, uansett bør familien hennes ha tid til å leke med henne og gi henne oppmerksomhet, hun liker blant annet godt at du bærer henne og prater med henne. Hun liker godt å leke jakt; kast en ball og hun setter etter for å fange den. Det hender at hun glemmer seg under lek og bruker litt klør og tenner. Anaki kan godt leke med ting som tilhører menneskene, akkurat nå liker hun leppepomader! Hun legger seg til rette i vinduskarmen for å observere det som skjer utenfor vinduet. Hun liker godt å kose, spesielt på morgenen og på kvelden. Hun er en smart katt som er morsom å være sammen med. Anaki kommer når du roper på henne, hun er en sosial katt som fort blir trygg på nye mennesker.

Anaki ønsker seg et for-alltid hjem med trygge utemuligheter gjerne hos en familie med store barn som har lyst til å leke og prate med henne.
Anaki er chippet, kastrert og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på 1200,-

Tror du at Anaki passer inn i ditt liv? Ta kontakt på <katt@dooa.no>.

Sist endret 28.02.2021

Personvern og cookies