Amiro

 

Miaow! Jeg er Amiro, en hannkatt fra Askim født i 2016.

Jeg hadde det veldig tøft før DOOA plukket meg opp. Mitt venstre bakbein gjorde sååå utrolig vondt, og jeg gikk lenge uten å få hjelp. Jeg skjønte ikke helt at hjelpen var der, for mennesker var veldig skummelt i starten. Men med tid og kjærlighet har jeg blitt helt frisk, og jeg har forstått at mennesker er helt fantastiske. Jeg er så takknemlig for all hjelpen jeg har fått!

Fosterforeldrene mine sier at jeg er veldig spesiell 🙂 Jeg er en sammensatt kosekatt som elsker å bli klødd over hele kroppen, men som kan synes mye er skummelt. Det beste jeg vet er å krype rundt deg i sofaen, og kommer gjerne opp i senga for å få kos!

For jeg elsker å kose 🙂 Kanskje ikke akkurat på potene, men på hodet, hals, rygg, mage og hale går fint, og når det er nok går jeg bare min vei. Når jeg blir tryggere, blir jeg en pus som vil komme deg i møte når du kommer hjem, sover i sengen med deg og gir deg all kjærlighet i verden 🙂

Jeg har masse personlighet i en liten pelskledd kropp, og er lett å bli glad i!

Jeg kommer nok til å bruke litt tid på å bli helt komfortabel, men når jeg blir trygg, kommer jeg til å bli den beste pusen noensinne.

For å kunne bli helt trygg, trenger jeg et hjem med tålmodighet som er kattevandte, og som ønsker å gjøre en forskjell ved å adoptere en spesiell katt Jeg kommer IKKE overens med andre katter, de hater jeg!

Jeg ønsker meg utemuligheter på sikt, så gjerne et sted det ikke er så mange nabokatter. Hund er kanskje litt skummelt, men det vet jeg ikke hva er enda. Jeg kan kanskje gå greit overens med store barn over 12 år, men trives nok best med rolige voksne.

Er du mitt for-alltid-hjem? Send en mail til katt@dooa.no.
Adopsjonsgebyret er 1200,-, og det dekker kastrering, chip, vaksiner og øremerking.

Sist endret: 28.02.2021

Personvern og cookies