Alvin

Hei! Mitt navn er Alvin og antas å være født i 2015. Jeg vet ikke hvordan jeg endte opp som hjemløs, men da jeg ikke hadde noe hjem å gå til, gikk fra hus til hus i håp om å få mat, jeg ble så glad når jeg endelig fant et hus med noen som snille mennesker som kun hjelpe meg.

Jeg er en snill og rolig kosete katt som liker å ha det rolig rundt meg, så passer inn hos de fleste familier. Jeg ønsker å bo på et sted med gode utemuligheter hvor jeg kan løpe fritt uten å stå i fare for å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt.

Jeg er en skikkelig kosegutt som liker og bli kost masse med, overalt, også på magen. Å bli børstet er helt topp! Jeg legger meg ofte ned på gulvet og ruller meg på rygg for å be om kos. Er ikke noe fangkatt, men lar meg løftes. Legger meg ofte i enden av senga ved leggetid eller på morgenkvisten, selv om jeg liker best å sove andre steder.

Som sagt liker jeg å ha det rolig, men så lenge det er rom for at jeg kan trekke meg vekk hvis det blir for mye, så tror jeg at jeg kan bo med barn. Jeg er snill, og kommer kanskje overens med barna på den måten. Hverken folk eller lyder skremmer meg særlig, men trekker meg jo vekk når den støvsugeren kommer. Den er også litt skummel å gå forbi når den ligger på gulvet. Uff.

Jeg er nøye på dokassen, på samme måte som menneskene ønsker jeg at doen er ren før neste besøk.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000,-. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt på katt@dooa.no

Personvern og cookies