Algíz

Hei! Mitt navn er Algíz og jeg er født i juni 2019, altså har jeg akkurat fylt ett år og kan få lov til å være ute. Jeg ønsker å bo i et trygt og rolig hjem som gir meg friheten til å kunne velge selv om jeg vil kose eller leke. Jeg er litt redd for høye lyder, så små barn og hund vil jeg slippe å dele hjem med, men store, rolige barn går nok fint. Jeg er ganske aktiv, så jeg trenger gode og trygge utemuligheter. Drømmehjemmet er hus med hage på et sted for jeg trygt kan ferdes uten å risikere å bli påkjørt i nærheten av hjemmet mitt. Kan du gi meg et slikt hjem?

Når jeg kommer til mitt nye hjem, er jeg nok først skeptisk og sjenert, men etter et par uker vil du se at jeg faktisk er veldig kosete og veldig sosial. Jeg følger gjerne etter deg og venter på å få klapp, og jeg lar meg til og med løftes og bæres. Jeg kommer gjerne opp i sofaen og holder deg med selskap. Jeg ser gjerne på film med deg. Hemmeligheten bak å gjøre meg komfortabel er litt omvendt psykologi. Lat som om jeg ikke er der i begynnelsen, så kommer jeg rett til deg!

Jeg er en sosial og intelligent nysgjerrigper. Jeg liker å gå rundt og se på ting. Men jeg er litt sta, hvis jeg ser noe jeg vil utforske og du ikke slipper meg inn i rommet så kommer jeg senere og prøver å åpne samme dør. Eller så mjauer jeg, det ser nemlig ut til å fungere på mennesker.

Jeg er en jeger i hjertet og svært leken. Jeg bruker klør og tenner under lek. Du bør skaffe et klorestativ, for ellers kvesser jeg klørne mine på møblene. Lekemus er favorittleken min! Jeg har drept fluer i hus og når jeg ser noe jeg kan jakte på, en edderkopp eller flue, så lager jeg en litt spesiell lyd. Ikke ha noen fugler du er glad i utenfor huset ditt, for jeg kommer nok til å ville ta dem. Også løper jeg rundt i leiligheten fordi jeg har så mye energi!

Når jeg blir redd, som når det er høye lyder, gjemmer jeg meg, gjerne under en seng eller bak vaskemaskinen. Jeg kan komme til å spise på planter i huset, så ikke ha noen giftige planter, er du snill.

Alt i alt er jeg en sjarmerende og en god katt. Jeg kan være svært så søt og kosete med deg. Du kommer til å ha en liten katte-venninne som følger deg rundt og vil se hva du driver med.

Jeg er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er på kr. 1000. Jeg har behov for trygge og gode utemuligheter. Kan jeg få mitt for-alltid-hjem hos deg? Ta kontakt med katt@dooa.no.

Personvern og cookies