Abelone og Armani

Abelone ble funnet sammen med sine 5 kattunger i et skur på Kampen. Armani er en av kattungene hennes, Alle 4 søsknene fikk nytt hjem raskt, Armani flyttet alene, men han var sønderknust og gråt og mjauet i 2 døgn, derfor ble han satt tilbake til mammaen sin og det var stor gjensynsglede. De er nå helt avhengig av hverandre og blir derfor omplassert sammen.

Abelone er en veldig rolig katt, hun er veldig kosete vil helst være den som kommer bort til deg, noe hun gjør ganske ofte.

Armani følger med på alt du gjør uansett hvor du er. Han elsker å leke med ball eller bare et blad som har blåst inn. Han går alltid ut på balkongen for å se på trærne om han får muligheten. Han vil også ha kos men på hans prinsipper så han må komme til deg. Da kan han få kos et par minutter før han går og legger seg et sted i nærheten. De er veldig søte og snille og venter alltid ved døren når du kommer hjem. Begge har god oppdragelse og bruker klorestativet til å klore på.

Har du trygge og gode utemuligheter og ønsker å gi Abelone og Armani sitt for-alltid-hjem, ta kontakt med oss på katt@dooa.no

Personvern og cookies