Skip to main content
Innekatt

Omar og Tammo

Av 23. juli 2023Ingen kommentarer

Hei, Vi er Omar og Tammo – to gode venner som ønsker oss et fint hjem som innekatter sammen! Tammo er født i 2016 og Omar i 2017

Vi er det som kalles kolonikatt, altså vi kommer fra et sted med mange katter som har bodd ute. Derfor syntes vi at mennesker kjempeskumle.

Men nå har vi lært at mennesker bare er snille og gir kos og oppmerksomhet, noe vi begge er veldig glade i. Vi er nå klare for nye eventyr og ser frem til å få vårt permanente hjem. Vi trenger et hjem som har tålmodighet og vil gi oss tid til å bli husvarme og bli kjent. Vi har fortsatt en vei og gå, men vi har kommet veldig langt. Vi har imidlertid et potensiale til å bli enda tryggere enn vi er i dag, bare vi får tid til å bli kjent med deg/dere.

Jeg, Omar, er en svart og hvit katt med bart som ligner på Charlie Chaplin. Jeg liker å se på TV med fugler og mus og slappe av i sofaen. Jeg synes det er fint å holde fostermor med selskap og slapper gjerne av ved siden av henne, og noen ganger i fanget også. Jeg liker å møte nye folk og å bli klappet, men helst på gulvet da jeg ikke liker å bli løftet så mye. Jeg er veldig glad i våtfor og er ikke redd for å minne deg på at det er på tide med mat.

Jeg, Tammo, er en oransje katt med flott og myk pels. Jeg liker godt å bli klødd i kjakene, og da skal jeg helst presse hele hodet ned i hånden din – men jeg vil helst bli kjent med deg først da jeg er litt nervøs og synes det særlig er litt skummelt med uventede bevegelser ovenfra. Heldigvis har jeg Omar ved min side. Hvis han blir klappet, kommer jeg også bort, for da vet jeg at det er trygt, og jeg vil ikke at han skal få all kosen selv.

Ser jeg Omar ligge i sofaen med fostermor, kommer jeg også raskt etter. Jeg liker også å lure meg opp i fotenden av senga til fostermor og sove sammen med henne der. Jeg liker godt høye steder og synes det er gøy å klore på ting – men ikke møbler med klistretape på.

Vi er to kosete katter som verken biter eller klorer, men har en god del energi så det er godt vi har hverandre å leke med! Vi ønsker oss et innendørshjem uten andre dyr og småbarn.

Omar og Tammo er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per katt.

Kan du tilby Omar og Tammo et godt liv innendørs sammen og sørge for at boligen er sikret så de ikke kommer seg ut, ta kontakt på katt@dooa.no