Om DOOA

Dyrebeskyttelsen Norge, Oslo og Akershus (DOOA) er Norges største lokalavdeling tilknyttet medlemsorganisasjonen Dyrebeskyttelsen Norge (DN). DN er Norges største og eldste dyrevernforening og har eksistert siden 1859. Vi i DOOA arbeider etter DNs formål, vedtekter og plattform: www.dyrebeskyttelsen.no. Vi hadde pr. 2012 ca  3100 medlemmer og vi arbeider hardt med å øke antall medlemmer.

Det finnes i dag flere foreninger som har navnet «Dyrebeskyttelsen» eller «Dyrebeskyttelse» i seg, men det er Dyrebeskyttelsen Norge som er den landsdekkende og som vi er medlem av. De andre har ingen tilknytning til DN eller oss. Har du vært i kontakt med en av de andre om en sak er derfor ikke vi informert, f.eks om dyret ditt har forsvunnet, dyremishandlingssaker, etc, så det er da viktig at vi også får beskjed.

Vi i DOOA arbeider ut fra ideen om at dyr skal vises respekt, medfølelse og toleranse, samt at dyr har en egenverdi på lik linje med mennesket. DOOA passer for alle som ganske enkelt er glad i dyr og for de som ser menneskets forpliktelser overfor dyr i lys av tanker om solidaritet, humanisme, rettighetstenkning og kjærlighet.

Personvern og cookies