Skip to main content
Utekatt

Nox

Av 26. august 2023august 30th, 2023Ingen kommentarer

Jeg heter Nox, og er en frøken født i mai 2023. Jeg er straks stor nok til å flytte hjemmefra, og ønsker meg et for-alltid-hjem med trygge utemuligheter jeg kan kose meg i når jeg blir gammel nok i mai 2024. Jeg har vokst opp med mange katter og to hunder, og jeg koser gjerne med mennesker i alle størrelser.

Jeg er helt svart, men langt fra ensfarget på innsiden. Jeg er fargesprakende, sier de tobeinte her. Jeg vet ikke helt hva det betyr, jeg er jo bare meg selv. Jeg har dog funnet ut noe lurt: Jeg kan reise meg opp på to og gni hodet mitt på hendene til de tobeinte. Da klør de meg på hodet og bak øra, og brått så kommer det en durende lyd i halsen min. Da koser jeg meg, da!

Her om dagen oppdaget jeg noe enda lurere, og det er at jeg kan få masse mer kos ved å overfalle menneskefolka oppi den greia de kaller sofa. Der sitter de nemlig stille, og jeg kan gni og gnukke meg på henda deres så mye jeg orker. Og da purrer jeg så jeg blir helt andpusten. Det hender det ligger ting der som de folka titter på, men mamma har lært meg at sånne ting skal man bare tråkke på om de ligger i veien. Eller legge seg på dem, for det hender jo at man blir litt søvnig når man koser seg.

Om jeg skal si det selv, er jeg ganske snill. Jeg vasker gjerne søsknene mine, og det setter de selvfølgelig pris på. Mye av dagen går selvfølgelig med til leking, men gidder noen å sprette en ball, blir jeg ekstra glad, for det er så gøy å prøve å fange den i lufta. Og tar noen frem en fjærpinne, mister jeg huet helt.

Godpusen Nox er kastrert, vaksinert, og chippet. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et kjærlig hjem til Nox med trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Nox virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/