Skip to main content
Utekatt

Nova

Av 3. februar 2022april 12th, 2022Ingen kommentarer

Hei på deg! Jeg heter Nova, også kjent som lille luring. Fire år gammel det er jeg, og jeg ønsker meg en familie uten barn og andre katter, og med gode og trygge utemuligheter.

Jeg ble veldig trygg på fostermor og nå er jeg kosete, kontaktsøkende og tolerant. Jeg og fostermor er veldig gode venner, men nå er tiden inne for at jeg skal få et helt eget for-alltid-hjem. Jeg kan bruke litt tid på å bli varm i trøya, men når jeg er det så blir jeg din bestevenn!

Jeg er en frøken som foretrekker rolige omgivelser og som er glad i å ta det med ro. Om dagen sover jeg mye, men jeg liker å være i nærheten av deg. Jeg fotfølger deg rundt i huset for å være sammen med deg, og kommer når du roper på meg. Lys og skygger liker jeg godt, det kan jeg jakte på og ha det veldig gøy med!

Vet du hva jeg er glad i? Kos, kos og mer kos! Jeg er en kontaktsøkende kosepus og har akkurat lært meg at fanget er et godt sted å sove. Magekos er nesten alltid en god ide, men jeg kan si ifra om jeg har fått nok. Ordet «nei» har jeg lært meg hva betyr, noe fostermor sier når jeg fanger hånden hennes under magekos. Når jeg blir trygg på deg, så kan jeg løftes og bæres.

Om nettene sover jeg ikke i sengen, men når vekkeklokken ringer er jeg allerede på vei opp i sengen for litt morgenkos før du står opp. Lek kan være gøy, spesielt hårstrikker og lysstråler! Jeg kan bli redd om det blir «litt mye» under lek, derfor passer jeg best hos en familie uten barn.

Når jeg har blitt vant til mitt nye hjem er besøk koselig, da kommer jeg frem og hilser på vennene dine. Når du kommer hjem står jeg ved døren og tar deg imot. Støvsugeren og buret er skummelt, men øvelse gjør mester.

Jeg gleder meg til å få min egen familie, hvor jeg kan bli enda tryggere og med tiden være helt avslappet.

Nova er kastrert, vaksinert og ID-merket med chip. Vi tar et adopsjonsgebyr på 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Nova og kan tilby trygge og gode utemuligheter. Ta kontakt på katt@dooa.no

Trykk her for å se flere adopsjonsklare katter!