Skip to main content
Omplassert

Nimo

Av 9. april 2023juni 22nd, 2023Ingen kommentarer

Hei! Jeg heter Nimo og er født i 2020. Jeg er en snill, kosete og leken pus som passer i familier med store barn, eller familier uten barn og andre dyr.

Mitt drømmehjem er hos noen som bor på et sted med trygge og gode utemuligheter, hvor jeg ikke står i fare for å bli påkjørt rett i nærheten av hjemmet mitt. Blir veldig glad om jeg får tilgang til egen hage.

Jeg kan løftes og bæres, men foretrekker å følge etter deg fra bakken. Jeg er nysgjerrig på alt som skjer rundt meg, og derfor trives jeg spesielt i vinduskarmen eller der du er.

Favorittleken min er fjær på stang eller å løpe etter pingpongballer, da blir det full baluba og jeg holder på til jeg blir andpusten! Jeg kan bli litt ivrig i lek og da ta frem klørene mine, så det er kanskje greit å holde litt avstand mellom fingre og leke. Jeg kan klore på tepper også, men liker best klorestativet mitt.

Jeg elsker å bli klødd bak ørene og på magen, helst ligger jeg i armkroken og tar imot alt jeg kan få av kos – spesielt på morningen! Selv om jeg er litt skeptisk til ringeklokken, så er jeg sosial og liker besøk! Jeg blir fort trygg og er uredd når jeg er komfortabel. Andre høye lyder som støvsuger, hårføner og mixmaster takler jeg fint.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen fordi min tidligere eier ikke lenger kunne ta vare på meg, men jeg er en tam pus og malingen min er ren terapi.

Nimo er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Nimo, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Nimo virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det… Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/