Skip to main content
Utekatt

Nero (Reservert)

Av 30. juni 2023august 26th, 2023Ingen kommentarer

Hei på deg! Jeg heter Nero og er en vakker og sosial guttepus født i 2021. Jeg ønsker meg et rolig og kjærlig hjem uten barn eller med store barn, som kan tilby meg gode og trygge utemuligheter.

Fremst av alt elsker jeg kos, oppmerksomhet og lek. Om du kommer hjem etter å ha vært borte noen timer, fotfølger jeg deg rundt i leiligheten og sniker til meg en kos der jeg kan. Jeg ligger også gjerne på fanget ditt og maler i mange timer, så fremst du ligger i ro. I tillegg ligger jeg ofte på ryggen og maler som en motorbåt, samtidig som jeg trår potene ut i luften – da koser jeg meg skikkelig! Selv om jeg er to år, har jeg fortsatt en del kattungetendenser ved at jeg ikke alltid greier å skille mellom lek og kos, men dette kommer seg.

Å sove sammen i senga på natta er noe jeg elsker. Fordi jeg er så sosial, er jeg ikke noe glad i lukkede dører, spesielt om du er på den andre siden av døra og jeg ikke får lov til å være sammen med deg.

Jeg er ellers en rolig pus som liker å sitte og titte på livet i vinduskarmen eller å slumre i sofaen. Likevel er jeg glad i å leke, favorittleken min er en liten rottebamse som jeg holder hardt mot magen mens jeg sparker med bakbeina. Dessuten er jeg veldig glad i å drible leker rundt på gulvet, og hvis du kaster lekene på andre siden av rommet, spretter jeg rundt i hele gangen.

Ettersom jeg har hatt en tøff start på livet, trenger jeg litt tid på å bygge tillit igjen. Jeg kan gjemme meg litt når det kommer gjester, men jeg kommer raskt frem igjen for å sosialisere. På grunn av dette vil jeg trives best i et rolig hjem med gode og trygge utemuligheter.

Sjarmerende Nero er kastrert, vaksinert, og chippet, og har ingen kjente sykdommer. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby et kjærlig hjem til Nero med trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Nero virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/