Skip to main content
Omplassert

Nelson

Av 28. mars 2023april 16th, 2023Ingen kommentarer

God dag! Mitt navn er Nelson og jeg er født i juni 2009. Jeg er kosete, sosial og leken og passer til alle familier som ikke har dyr, men gjerne med både store og små barn. Jeg omplasseres som innekatt.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen da jeg ble hentet ut av mitt tidligere hjem pga dårlig kattehold. Dette hadde konsekvenser for helsen min, og jeg er i dag døv og tannløs.

Jeg elsker å være rundt mennesker og følger med deg overalt! Kos, det er jeg veldig glad i og ligger gjerne så tett inntil deg som mulig – på fanget, i senga om natten og gjerne helt oppi ansiktet også om jeg må.

Jeg har jo en uheldig fortid, så det å bli løftet på er jeg ikke noe glad i. Men jeg elsker alle andre typer kos! Både på magen, på hodet, halsen, ryggen og til og med på beina. Om du får besøk, så blir jeg fort venner med dem også!

Om noen spør om jeg vil leke, så sier jeg aldri nei, og favorittleken er fiskestanga! Fremfor å løpe rundt som en galing, så foretrekker jeg å ligge på gulvet og strekke potene til vers. Jeg er rolig under lek og bruker aldri klør og prøver aldri å bite. Om jeg kjeder meg, så pleier jeg å løfte opp leken med munnen, å titte på deg med et spørrende blikk: «kan vi leke nå»?

Fordelen med at jeg er døv, er at jeg aldri skvetter! Tallerkener kan gå i bakken, du kan støvsuge rett ved siden av meg, og ringeklokka kan ringe så mye den vil! Det at jeg er tannløs plager meg heller ikke, jeg ser bare ekstra søt ut når jeg gjesper!

Selvom jeg har mine skavanker, så er jeg som katter flest. Passer jeg inn i flokken din, og kan du hjelpe meg med å få en bedre fortsettelse på livet? Da gleder jeg meg mer enn alt til å møte akkurat deg!

Nydelige Nelson er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Tror du at kan være det rette hjemmet til Nelson, og du kan tilby ham et fint liv innendørs, samt å sørge for at boligen er sikret så han ikke kommer seg ut? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Nelson virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre innekatter kan være det: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/