Skip to main content
Kanin og smådyr

Moms og Melissa

Av 24. august 2023Ingen kommentarer

Møt det herlige radarparet Moms og Melissa! Disse to søte kaninene kom til oss tidligere i år fra en dyrevernsak, og bakgrunnen deres tyder på at de ikke har hatt det helt som de skal, dessverre.

De har nå virkelig slått seg til ro i fosterhjemmet sitt, og man ser mer og mer av personligheten deres for hver dag som går. Fosterfamilien er mildt sagt sjarmert i senk. Men disse ønsker også et permanent hjem. Kan dette være hos deg? De går godt med barn, så de vil passe fint inn i en familie også ❤️

Melissa er virkelig en eventyrlysten kanin som elsker å utforske. Hun er tøff og modig, alltid klar for nye opplevelser. Hun blir gjerne med på soverommet når kvelden kommer, eller bedriver selvforsyning på spisebordet. Hun vil være med på alt som skjer og er veldig sosial. Melissa er ikke så opptatt av kos, da hun har så mye spennende å oppdage. Hun foretrekker rolige omgivelser uten brå bevegelser og høye lyder. Men bak den eventyrlystne fasaden finner du en kjærlig og snill kanin.

Moms, derimot, er mer bedagelig og elsker å slappe av og få kos. Han er ikke så glad i mye støy og mange nye mennesker, og trenger litt tid for å føle seg trygg. Men når han først blir kjent med deg, er han enkel å håndtere. Du kan bære ham, klippe neglene hans og børste ham uten problemer. Moms kan virke rolig på utsiden, men skinnet kan bedra- for han er egentlig tøffere enn toget!

Disse to kaninene vil være fantastiske følgesvenner for de som ønsker å gi dem et kjærlig hjem. Hvis du er på utkikk etter to flotte kaniner som vil bringe glede og kjærlighet i hverdagen din, er Moms og Melissa det perfekte valget.

Begge er kastrert og ID-merket 😊

Vil du høre mer, eller er interessert i å gi Moms og Melissa et varig hjem fylt med kjærlighet og omsorg? Send oss en e-post til smadyr@dooa.no