Skip to main content
Omplassert

Miriam og Reddik

Av 23. april 2023august 26th, 2023Ingen kommentarer

Hei! Miriam og Reddik heter vi! Vi kommer begge fra en tøff fortid, men sammen har vi blitt trygge og fine pusekatter som passer inn i et rolig hjem uten små barn.

Vi er veldig glade i hverandre, så vi ønsker å bli adoptert sammen. Vi leker og sover sammen, vi har fått et spesielt bånd vi to. Bare se på bildene hvor søte vi er!

Vårt drømmehjem er et sted med gode og trygge utemuligheter hvor vi kan utfolde oss uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet vårt, og som gjerne har egen hage.

Først litt om meg Miriam: Jeg er en ung frøken antatt født i 2020. Jeg er en snill og kosete katt. Før jeg kom til Dyrebeskyttelsen bodde jeg i en kattekoloni og var veldig engstelig. Med tid, kjærlighet og tålmodighet fra fosterhjemmet, så har jeg blomstret til å bli en ordentlig kosekatt! I dag så vet jeg nesten ikke hvilken pote jeg skal stå på når jeg får kos, det er jo så godt!

Fostermor beskriver meg som en frøken med en stor og varm personlighet, som gir masse kjærlighet til både mennesker og andre katter. Jeg er veldig glad i å ligge ved siden av deg i både sengen og sofaen for å få ekstra kos, da maler jeg høyt og storkoser meg! Pga. min fortid, så kan jeg fortsatt skvette litt ved høye lyder eller brå bevegelser, men det tar som regel to sekunder før jeg skjønner at det ikke er farlig. I fosterhjemmet må jeg få porsjonert maten min, du vet, jeg må jo holde fasongen i tilfelle det er noen kjekke pusekatter i nabolaget dit jeg flytter. Jeg regner med at det vil gå seg til når jeg får bli utepus.

Jeg, Reddik, født i september 2022, er en liten forsiktig jente, men som vet hva jeg vil. Det er flaks at jeg lever egentlig, for bonden jeg bodde hos skulle slå i hjel både meg og mine søsken, da var vi bare små kattunger. Men heldigvis var det en snill nabo som fikk høre om dette og hjalp oss til Dyrebeskyttelsen.

Jeg elsker å leke med fiskestang med fjær og ball og bærer gjerne rundt på lekene mine, det er jo viktig å vite hvor jeg har dem. Jeg har blitt ordentlig knyttet til Miriam, vi utfyller hverandre og er trygge sammen. Hun har lært meg masse, blant annet at kos er digg! Jeg er ekstremt glad i kos og kan klynke litt om jeg trenger litt ekstra omsorg. Hvis du er på det som heter jobb, har jeg jo Miriram som passer på meg. Når du kommer hjem, kan Miriam fortelle deg om dagen vår. Ja, da prater hun… Vi er begge generelt veldig glade i mennesker og syns det er helt greit med besøk av andre mennesker. Det betyr jo bare mer kos! Hunder, derimot, er vi ikke så glad i.

Vi gleder oss til å kunne nyte utelivet igjen, men Reddik må vente til høsten da hun må være ett år før hun kan slippes ut.

Miriam og Reddik er kastrerte, chippet og vaksinerte. Adopsjonsgebyret er kr 1200,- pr. katt.

Er du det rette hjemmet for Miriam og Reddik og kan tilby dem trygge og gode utemuligheter, samt holde de inne til til september 2023? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Miriam og Reddik virker å være de rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/