Skip to main content
Omplassert

Milli og Selje

Av 18. januar 2022februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei! Milli og Selje heter vi, og vi er et radarpar på 10 og 11 år. Vi er to sosiale og kosete puser som endelig ser etter vårt for-alltid-hjem sammen hos en familie med trygge og gode utemuligheter.

Jeg (Milli, hvit) er en rolig, trygg og sosial katt som er nysgjerrig i min trygghet og elsker å utforske både nye steder og mennesker. Hjemme så er jeg din følgesvenn både inne og ute, og blir gjerne med deg ut i hagen når du ordner i bedet eller rydder i garasjen. Når du kommer hjem, så kommer jeg deg i møte. Jeg er hjemmekjær, så jeg trives best inne, men tar meg noen korte turer ut på terrassen eller i hagen.

Varme og lunhet er jeg glad i. Favorittplassen er foran peisen eller varmeovnen. Jeg elsker å bli børstet, noe som er en fordel siden den tykke pelsen min er avhengig av børstning og må børstes jevnlig. Jeg er glad i kos, men det er på mine egne premisser. Jeg er glad i godstolen og hulen i klorestativet.

Jeg har artrose, men så lenge jeg får medisin hos veterinæren hver 3. mnd, så har jeg ingen plager med det 😸

Søsteren min Selje trenger litt tid til å bli varm i trøya, men når hun blir det, så er hun tidenes kosepus! Hun ligger gjerne på fanget eller inntil deg i sofaen hele kvelden, hun får aldri nok kos. Hun sier verken nei til kos på magen eller å bli løftet, for hun er et kosetroll!

Selje elsker å være ute om sommeren, men som meg er hun hjemmekjær, så hun kommer fort hjem for mer kos og kløing bak øret. Hun holder seg som regel på terrassen eller på tomten.

Jeg er en rolig og klok veileder og læremester som passer på søsteren min og gir henne ofte en god vask. Vi klorer ikke på møbler, men gulvteppene kan friste oss. Med litt trening så kan vi nok slutte med det. Vi er to matvrak, så vi trenger hjelp til å porsjonere maten og passe litt på at vi ikke tar fra hverandre. Jeg må jevnlig til veterinæren for medisinering.

Med de fine øynene våre, den vakre pelsen og personligheten så er det umulig å ikke bli glad i oss! Vi er jo også et ordentlig radarpar, så med oss så får du en kosepus og en ordentlig sosial-pus.

Milli og Selje er kastrert, ID- chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per katt.

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no.

Her kan du se flere katter som trenger hjem: https://dooa.no/adopsjon/katt/