Skip to main content
Omplassert

Mila

Av 13. mars 2022desember 1st, 2022Ingen kommentarer

Hei, jeg er Mila og er født i 2016.

Jeg er en mild, rolig og snill dame som ønsker et trygt og rolig hjem hvor jeg kan være eneste dyret i hjemmet. Siden jeg foretrekker rolige omgivelser passer jeg nok best til en familie med store barn, eller de uten barn.

Jeg er vant til å kunne gå ut og inn som jeg vil så jeg trenger gode og trygge utemuligheter. Jeg liker å slappe av i samme rom som deg. Jeg liker veldig godt kos, men jeg er ikke en katt som krever kos dagen lang. Jeg er fornøyd med å ligge på en god og lun plass og bare vite at du er der.

Jeg krever ikke så mye aktivisering, men leker du med meg kaster jeg meg med.

Sosial og trygg det er jeg, men blir det mange nye mennesker eller for mye støy finner jeg meg en rolig plass. Nå er jeg på Hjelpesenteret og jeg håndterer fint alle utfordringene det byr på, av katter og frivillige.

Jeg slapper av i nuet, men jeg drømmer så klart om et rolig og trygt hjem, og gleder meg veldig til å ha gress under potene når jeg kan varme meg i vårsola.

Jeg har hatt et hjem, men familien min fikk allergi og jeg kunne ikke lenger være inne. Heldigvis var naboen snill og jeg fikk komme inn der. Etter hvert fikk jeg flytte til Hjelpesenteret.

Da jeg kom inn til Hjelpesenteret klødde det fælt på halsen min og jeg hadde store sår. Jeg hadde gått lenge med et flåtthalsbånd og det tålte jeg ikke. Jeg fikk god behandling. Nå klør jeg ikke lenger og pelsen min er helt fin igjen.

Mila er kastrert, ID-chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby trygge og gode utemuligheter for Mila og tror du kan være hennes rette hjem, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Mila virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/