Skip to main content

Melodi og Mina

Hei på deg! Vi er søstrene Melodi og Mina. Vi er to sosiale, kosete og lekne katter som passer fint til familier med både store og små barn, eller de uten barn. Vi trenger gode og trygge utemuligheter.

Kjønn
Hunn
Født
September 2023
Ute-/Innekatt
Utekatter
Bo med barn?
Ja
Bo med katt? 
Bo med hund?
Søk om å adoptere

Vi er begge ekstremt kosete og gir deg gjerne en suss på kinnet når vi koser oss skikkelig! Vi syntes det er helt greit å bli løftet, men vi vil gjerne være selvstendige og bestemme selv. Det er gøy å se hva som skjer, så vi følger med deg overalt og ligger gjerne så tett inntil deg som mulig.

Lek er moro! Favoritten vår er stav, men det er også veldig gøy å lekeslåss med hverandre. Vi er veldig forsiktige under lek, så vi bruker aldri klør eller tenner.

Møblene er fristende, og vi kan klore litt på dem innimellom. Potteplantene kan også være gøy for oss, men vi er opptatte av selvutvikling, så kanskje vi kan trene på dette sammen? Som små så var vi mye syke og derfor mye hos veterinæren. Det positive som kom ut av det, var at vi ble flinke til å sitte i transportbur i bilen!

Mina er en tullekopp og et matvrak, og hun har prøvd seg på å hoppe opp på kjøkkenbenken. Da ble det en konkurranse mellom fostermor og Mina om hvem som var staest, hvor fostermor vant til slutt. Hun løftet Mina ned og sa at det ikke var lov, så etter hvert ble Mina mye flinkere.

Besøk er koselig, men vi trenger litt tid for å bli varme i trøya. Det tar imidlertid ikke lange tiden før nysgjerrigheten tar overhånd, og vi ser en mulighet for kos. Vi trives rundt både voksne og barn og er ikke kresne når det kommer til kos.

Vårt drømmehjem er hos en familie som bor på et sted hvor vi vil ha trygge og gode utemuligheter som vi kan benytte oss av når vi er blitt gamle nok. PS: Vi må holdes inne helt til september 2024 da vi er for unge til å ferdes ute. Først når vi er ett år gamle har orienteringssansen vår utviklet seg nok til at vi kan bruke sansene våre til å finne veien hjem.

Melodi og Mina er kastrerte, chippet og vaksinerte. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,- per katt.

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til jentene, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Melodi og Mina virker å være rette kattene for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det? Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/