Skip to main content
Ukategorisert

Maximus

Av 29. september 2021februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei, Maximus heter jeg! Jeg er født på våren 2017 og er en ekte kosekatt som digger magekos. Jeg ser etter mitt helt eget for-alltid-hjem hos en liten, rolig familie, jeg er nemlig ikke så glad i støy og overraskelser.

Jeg kan både bo med kun én person eller flere. Rolige tenåringer kan jeg sikkert trives med, så lenge de forstår at jeg ikke liker så mye herjing. Jeg vil ikke bo sammen med andre katter eller hunder. Store, gode og trygge utemuligheter trenger jeg også.

Maximus er en avslappet katt som liker å være sammen med familien sin, og kan godt ligge inne i en hule og titte ut og følge med på det som skjer rundt i huset. Han møter deg i døren når du kommer hjem og forteller deg om det han har sett og hørt mens du har vært borte.

Du kan bære ham, kose magen hans, men han liker best å ligge ved siden av deg. Om natten kan han vekke deg for litt ekstra kos. Maximus liker å kvesse klørene sine, så mange klorebrett er nok lurt å ha. Han må få mat fordelt utover dagen da han ikke eier magemål og risikerer å spise hele dagsrasjonen på en gang! Maximus er ikke glad i støy og herjing, han trekker seg vekk når det blir for mye.

Maximus er ID-chippet, vaksinert og kastrert. Adopsjonsgebyret er på kr 1200,-

Tror du Maximus er akkurat rette katten for deg og kan tilby ham gode utemuligheter, ro og trygghet – kontakt oss på katt@dooa.no.