Skip to main content
Utekatt

Makita

Av 28. september 2021april 12th, 2022Ingen kommentarer

Hei, mitt navn er Makita og er født i 2016!

Fostermor sier jeg er en skatt av en katt som har mye kjærlighet å gi når jeg kommer ut av skallet mitt. Jeg er preget av et hardt liv som hjemløs og har noe bagasje, men når jeg blir husvarm og kjent med deg, så vil jeg blomstre og bli en veldig hengiven, kosete og sosial katt!

Menn er jeg dessverre redd for, derfor ønsker jeg meg et rolig og stabilt hjem hos en dame uten mann og små barn. Fremmedfolk er jeg litt skeptisk til, men trenger ikke veldig lang tid på å finne ut at de nok er greie. Jeg liker å være ute, savner det veldig, så min nye familie må bo en plass med god og tygge utemuligheter, gjerne i et hus med hage.

Hunder liker jeg ikke, men mulig jeg kan dele hjem med en snill katt. Selvom jeg er voksen, så er jeg veldig leken. Fostermor mener at jeg har en liten apekatt inni meg fordi jeg er så flink til å klatre i kloretreet.

Jeg er veldig glad i å leke med fiskestang og jage baller eller en snor. Kartonger er ypperlige steder å gjemme seg syns jeg. Jeg er med på kos i sofaen, men magen min er «off-limits». Jeg kan godt strekke meg så lang jeg er og vise deg den når jeg er ordentlig avslappet, men du trenger ikke klappe meg der.

Jeg er en katt som setter pris på å stå på egne poter. Om natten sover jeg gjerne på soverommet, men ikke i sengen, den får du ha får deg selv. Jeg gleder meg allerede til jeg kan få gå ut, nå må jeg nøye meg med å se ut gjennom vinduet og dagdrømme om å være ute i det fine været og nyte utelivet.

Har du gode og trygge utemuligheter og du tror du tilby Makita det hjemmet hun trenger, ta kontakt på katt@dooa.no Makita er kastrert, ID-merket og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Hvis ikke Makita virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/