Skip to main content
Omplassert

Mai og Kløver

Av 26. januar 2022mai 2nd, 2022Ingen kommentarer

Mai og Kløver er to sjarmerende søstre som er født november 2019. 

De er to nysgjerrige og lekne frøkner. Kløver er den tøffeste som utforsker nye steder og kommer også først for en godbit. Da følger søsteren snart etter. De er svært glade i hverandre og ligger oftest sammen for å kose og stelle hverandre. De spiser godbit fra hånden og da kan Kløver akseptere å ta imot litt kos fra rolige hender. Mai og Kløver liker å bli inkludert og lytter oppmerksomt når du snakker med dem. 

Sitter du ned på gulvet kommer de nysgjerrige bort å hilser på. Mest spennende er når du legger deg helt ned så de kan lukte og hoppe på ryggen din. I matsituasjoner danser de rundt bena dine og lager søte koselyder. 

De er glade i egne tygge leker, spesielt kvist og treleker som de også kan ligge i eller under. Dette er snille, forsiktige og renslige jenter. 

Kaniner vil normalt holde pelsen ren og fin ved å stelle seg selv og hverandre, men langhårede kaniner som Mai og Kløver trenger litt ekstra hjelp av deg. De flinke og greie å håndtere. 

Jentene er kastrerte og ID merket med chip. Omplasserings gebyr for søstrene er på  kr. 1200,-. 

Ønsker du å gi Mai og Kløver et et godt hjem med god plass til å utforske, hoppe og være glade kaniner ser vi frem til å høre fra deg. 

Du er velkommen til å kontakte oss på smadyr@dooa.no for mer informasjon.