Skip to main content
HunnKjønnKaninFargeAdopsjonBrunFlytteklar

Lykke (Reservert)

Av 12. juni 2024juni 19th, 2024Ingen kommentarer

Lykke

Heisann! Mitt navn er Lykke, er jeg kanskje verdens lykkeligste kanin? I midten av mai i år ble jeg funnet ute, der gikk jeg rundt ensom og syns det var ganske skummelt. Så du kan tro det var godt når de fikk tak i meg og jeg kom til fosterhjemmet mitt. Her er det så trygt og fint å være.

Kjønn
Hunn
Antatt født:
2023
Flytteklar
Ja
Søk om å adoptere

Jeg er ca. ett år gammel, altså født våren 2023. Til tross for en skummel tid utendørs, er jeg ganske tøff og uredd av meg. Favorittaktiviteten min er å være med menneskene og å utforske huset. Jeg beveger meg overalt rett og slett, og når fosterforeldrene mine går rundt i huset, så foretrekker jeg å fotfølge dem. Jeg kan jo ikke gå glipp av noe! Det beste er når de går inn på kjøkkenet, da spurter jeg etter i håp om at det faller noe magisk ned på gulvet. Noen ganger kommer det banan eller salat, det er så godt! Men å være en aktiv kanin tar på, så innimellom må også jeg hvile litt. Da legger jeg meg rett ut akkurat der jeg befinner meg og tar en liten cowboystrekk. Viktig å samle energi har jeg hørt.

Ellers kan jeg nevne at jeg er helsesjekket, kastrert og ID-merket. Eneste som mangler nå er en kaninvenn, det hadde vært veldig hyggelig å få.

Send gjerne en e-post til smadyr@dooa.no dersom du ønsker å vite mer om meg ❤️

Søk om å adoptere