Skip to main content
Utekatt

Lurven

Av 25. februar 2024Ingen kommentarer

Purr! Jeg heter Lurven og er en skikkelig godpus født i januar 2018. Jeg har nydelige, grønne øyne og en søt skjønnhetsflekk på overleppen. Nå ser jeg etter mitt drømmehjem med stor hage og gode utemuligheter, og uten farlig trafikk slik at jeg kan utforske verden på en trygg måte. Jeg passer med voksne folk, samt familier med litt eldre barn.

Kos er det beste jeg vet! Jeg absolutt elsker å bli klødd på ryggen, rundt ørene, hodet og på halsen. Bare pass på at magen får være litt i fred, så har du meg i din hule hånd. Jeg er også veldig glad i nærhet og elsker å ligge på fanget ditt! Der kan jeg gjerne ligge i flere timer og helt til du må reise deg opp. Jeg har fast rutine på å legge meg kl. 23, og da venter jeg på at matmor også skal komme og legge seg. På morgenen når matmor våkner, legger jeg meg helt inntil i skje for å få kos. Og når hun går på kjøkkenet, så tripper jeg elegant frem og tilbake med halen i været og venter på å bli klødd. Vi har vår egen koserutine der matmor klør meg helt fra hodet ned til haleroten, det digger jeg!

Jeg liker også i å bli børstet – da strekker jeg meg lang som en meter. Jeg tolererer også å bli løftet, men har litt høydeskrekk, så da får jeg veldig store øyne.

Trass min alder er jeg fortsatt veldig leken og liker å jakte en liten stund hver dag. Fiskestangen er veldig spennende! Da kan jeg hoppe og sprette rundt bordet og ligger gjerne og lurer før jeg fanger dusken lengst ute på fiskestanga.

Matmor sier at jeg hører til de smartere kattene. Jeg har blant annet lært meg flere ord og uttrykk! «Nammi», «Børst pels» og «Skal du ha kosekos» forstår jeg godt. Jeg liker både klatrestativet og klorestativet mitt og bruker dem jevnlig.

Jeg kan fortsatt være litt skvetten når vi får besøk, men hvis jeg begynner å kjenne dem litt, så kommer jeg gjerne frem for å hilse og få klapp.

Høye lyder og brå bevegelser er fortsatt litt skummelt. Støvsuger er ikke på favorittlisten min, da hopper jeg inn i senga til fostermor og gjemmer meg der til det er ferdig støvsugd.

Bil, bur og trange rom liker jeg heller ikke så godt. Jeg er vant med katteluke og ønsker meg et for-alltid-hjem der jeg kan gå inn og ut som jeg vil.

Fostermor sier at jeg er en glad katt som er enkel å ha med å gjøre og klager aldri. Hun sier også at jeg vil bli den mest trofaste pusen hvis du bare gir meg litt tid til å stole på deg.

Lurven er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr. 1200,-

Er du det rette hjemmet for Lurven og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Lurven virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/