Skip to main content
Utekatt

Lurven

Av 25. mars 2023Ingen kommentarer

Purr! Lurven heter jeg og er en tillitsfull og unik pus antatt født i 2018. Jeg ønsker meg et for-alltid-hjem med voksne, og eventuelt eldre barn, der jeg kan få et bedagelig liv fullt av kos og kjærlighet.

Jeg ligger gjerne i sengen din hvis jeg får lov, og liker spesielt godt å legge meg inntil deg om morgenen for å få kos. Fanget er også godkjent. Kos på magen er jeg litt skeptisk til, men godtar det hvis jeg er trygg på deg. Jeg tolererer også å bli løftet.

Fiskestang, leker og tennisball er veldig spennende. Jeg liker klorebrettet mitt godt, men kan være litt rampete og klore på møbler iblant. Jeg slutter når fostermor sier nei, da.

Fremmede mennesker er litt skumle, men jeg blir sjeleglad når mennesker jeg kjenner kommer hjem. Høye lyder, brå bevegelser og støvsuger er ikke på favorittlisten min, men jeg er en den meste trofaste pusen du kan få hvis du gir meg litt tid til å stole på deg.

Bil, bur og trange rom liker jeg ikke så godt, så jeg foretrekker åpen dokasse.

Jeg er vant med katteluke og ønsker meg et for-alltid-hjem der jeg kan gå inn og ut som jeg vil. Fostermor sier at jeg er en glad katt som er enkel å ha med å gjøre og klager aldri.

Jeg ønsker meg et hjem med hage og gode utemuligheter uten farlig trafikk, slik at jeg kan utforske verden på en trygg måte.

Lurven er kastrert, chippet og vaksinert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-.

Er du det rette hjemmet for Lurven med de søte prikkene, og kan tilby ham trygge og gode utemuligheter?
Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Lurven virker å være den rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/