Skip to main content
Ukategorisert

Luna

Av 29. september 2021februar 16th, 2022Ingen kommentarer

Hei. Mitt navn er Luna og jeg er født i 2010!

Jeg er en veldig hengiven, kosete og sosial katt som passer til en familie med enten store barn eller de uten barn. Jeg er vant med hund, så er det hund i familien så vil nok det gå bra også.

Jeg er veldig glad i å være både ute og inne, så drømmehjemmet mitt er hos en familie som bor på et sted med trygge utemuligheter.

Jeg kom til Dyrebeskyttelsen Norge da min eier døde, noe som var helt knusende. Skjønte ingenting da jeg ble puttet i bur og kjørt langt avgårde til et hus med flere andre katter og ukjente mennesker som kommer hver dag.

Her på Hjelpesenteret har jeg funnet en trygg plass på en hylle langt oppe i et rom så jeg har full oversikt og er trygg. Når noen kommer for å kose med meg er jeg først litt usikker når jeg ikke kjenner vedkommende. Men så snart jeg skjønner at de vil meg vel og gi meg kos så blir jeg den hengivne katten jeg egentlig er. Jeg ELSKER kos!!!

Kan koses overalt, gjerne også på magen. Håper det finnes en familie der ute som vil ha meg, selvom jeg er sort og er litt opp i årene. Har tatt en grundig helsesjekk, den viste at jeg fortsatt har god helse.

Har du trygge og gode utemuligheter og tror du kan være den rette familien til Luna, ta kontakt på katt@dooa.no Luna er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-