Skip to main content
Innekatt

Luna (Reservert til 01.10.2023)

Av 7. august 2023september 19th, 2023Ingen kommentarer

Hei på deg, jeg heter Luna! Jeg er en rolig, snill og litt skeptisk pus som er født i juli 2019. Jeg ønsker meg et trygt og kjærlig hjem med noen rolige mennesker uten barn og uten andre dyr. Jeg trenger mennesker som forstår at jeg trenger tid og hjelp til å bli trygg på ny plass.

Om dagen er jeg litt reservert, men når kvelden kommer og du setter deg ned i sofaen, kommer jeg krypende. Selv om jeg er en litt skeptisk frøken, elsker jeg kos! Så snart jeg kjenner meg trygg, kaster jeg meg inn i armene dine, klar for kos og kjærlighet. Jeg elsker også å bli børstet, og noen ganger blir jeg så ivrig at jeg småbiter børsten.

Jeg er trygg når jeg er sammen med fosterforeldrene mine, men er litt skeptisk til nye mennesker. Fostermor sier at jeg har blitt tryggere, så lenge besøk skjer på mine premisser. Ellers synes jeg løfting, bæring og reising fremdeles er skummelt, og foretrekker å følge deg fra bakken.

Ikke bare lyder jeg navnet mitt, men jeg har utvilsomt fått et passende navn. Det er nemlig på natten jeg liker å skinne! På nattestid kan jeg bli en energibombe, og da utnytter jeg alenetiden til å utforske og leke. Hvis du har garnnøster liggende, skal du ikke se bort ifra at jeg tar meg en liten snurr! Fostermor har dessuten gitt meg min egen stol som jeg får lov å klore på, så de andre møblene får være i fred.

Skjønne Luna er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby Luna et godt liv innendørs og sørge for at boligen er sikret så hun ikke kommer seg ut, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Luna virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre innekatter kan være det: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/